Amplasare excelentă!

Ansamblu nou in Otopeni, dezvoltator cu experienta va oferă, 30 case tip duplex si 16 case cuplate, incinta privată, curți generoase, terase, executate sub atenta îndrumare a diriginților de santier, folosind materiale de cea mai buna calitate.

Case bine executate cu simt de răspundere, condica de betoane, diriginte de santier. Case cu gradina plus terasa, 2 locuri de parcare, incinta privată, branșate la toate utilitățile orașului.

… facilitati:

bransamente la toate utilitatile , apa , canalizare sau fosa septica, gaz si energie electrica, drum si parcare betonate, curte imprejmuita, trepte de acces din DECK.

… Access si timp liber:

Acces direct din DN1, Soseaua Pipera-Tunari, Soseaua de Centura, Autostrada A3, aeroportul Otopeni-Hnery Coanda, Mall Baneasa, Scoala Americana, scoala si gradinita Olga Gudynn, Therme, EdenLand si multe alter facilitati si zone de atractii din nordul Bucurestiului!

Case cuplate cu o arhitectura deosebita, situate in Otopeni, pe strada Putna, într-un ansamblu rezidential.

Casele au un regim de înălțime, parter, etaj și mansarda, dispuse astfel:

la parter avem bucatarie deschisă, living, spatiu depozitare, baie cu dus hol și scara de acces către etajul
1 unde avem 2 dormitoare și o baie plus scara acces către mansarda, unde este situat dormitorul matrimonial cu baie și o terasa.

Casele sunt echipate cu încălzire in pardoseala, centrala termică, obiecte sanitare, aer condiționat, gresie sau parchet in toată casa, Faianta, in bai și bucatarie, tavane exensibile și customizabile, intrerupatoare cu senzor și prize modulare, împământare, hidroizolații profesionale la terase, curte amenajată, 2 locuri de parcare, branșamente la utilitati, telecomanda la bariera de intrate in ansamblu pe un drum de servitute de 1600 pe care copii îl pot transforma într-un loc de joaca ferit de pericolul circulatiei auto excesive.

Noul Caro Residence Amplasare excelentă!

Pozitia noului complex este una excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe strada Putna nr 12, Otopeni, Ilfov,  vis a vis de Lidl, intre proiectele Brown Residence si Kristal residence cu deschidere ampla in bulevard la numai 2 minute de mers pana la statia STB.

 

Cu un design deosebit, vom avea 2 tipuri de locuințe cu suprafata construita de 170 mp, terasa generoase de pana la 40mp, cu o suprafata utila de pana la 135 mp, care să satisfaca absolut toate nevoile tale.

 

Acces direct din DN1, Soseaua Pipera-Tunari, Soseaua de Centura, Autostrada A3, aeroportul Otopeni-Hnery Coanda, Mall Baneasa, Scoala Americana, scoala si gradinita Olga Gudynn, Therme, EdenLand si multe alter facilitati si zone de atractii din nordul Bucurestiului! Preturi incepand de la 130.000 euro.

 

Te asteptam in noua ta casa!
Esti binevenit!